Mijn naam is Rowen de Heij en ik help mensen hun verhaal op papier te krijgen. Mijn eerste levensboek ging over mijn oma. In het proces van het boek maken is zij overleden. Ik was heel blij dat ik haar heb kunnen interviewen over haar jeugd, zodat haar verhalen niet verloren gaan. Ze leefde in zo'n andere tijd. Ik vond het echt fascinerend om te horen hoe haar wereld was toen ze zo oud was als ik nu ben. 

Ik geloof in de kracht van verhalen vertellen. Het kan helend zijn om je verhaal te vertellen of alleen al voor jezelf op te schrijven. Door het vertellen of schrijven kan je soms tot nieuwe inzichten komen of gewoon het fijne effect voelen van aandacht voor jou en je verhaal. 

Je kan spelen met taal en het als creatieve uiting gebruiken. Vaak zitten we tegenwoordig zo veel in ons hoofd. Het schrijven en vertellen kan ervoor zorgen dat je je gedachtes uit je kan laten vloeien en geeft mij althans vaak een opgelucht en voldaan gevoel.

Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Mijn achtergrond ligt dus in het sociale werkveld. Ik heb onder andere gewerkt in de psychiatrie, het speciaal onderwijs en met autistische mensen. Toch miste ik een uiting voor mijn creativiteit. Met Spraakwaardig heb ik denk ik de perfecte middenweg gevonden. Ik kan mensen helpen en ik kan me op een creatieve manier aan hen wijden. Bovendien geeft het me veel plezier om met anderen een creatief proces in te stappen. 

 

Het is mijn missie om met een luisterend oor, een creatieve aanpak en plezier mensen te helpen met hun verhaal en hun woorden. Ik wil kwetsbaarheid ruimte geven en samen plezier in creativiteit vinden.

Spreekt mijn verhaal je aan en hebt je interesse in (één van) mijn diensten? Klik hier voor een vrijblijvende afspraak.

CONTACT

Rowen@spraakwaardig.com

06-28623204

Utrecht

Linken? Graag!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram

© 2020 Spraakwaardig door Rowen de Heij

     Algemene voorwaarden & legal stuff